19.07.2019 11:54
для всіх
3063
    
  3 | 3  
 © Поліанна М

Влада грошей в сучасному світі

Влада грошей в сучасному світі

У сучасному світі гроші відіграють головну роль. Заради грошей навіть найближча людина здатна на підлі вчинки. На жаль, сьогодні такі поняття, як мужність, доброчесність, повага, пішли на другий план.

Ще з давніх часів, гроші ставили понад усе. Селяни, у яких було мало грошей, не мали ніяких прав. Точно так само і сьогодні, якщо у тебе немає грошей, то на тебе не звертають уваги. А до людей, у яких їх багато, виявляють повагу. Якщо у тебе мало грошей, то чогось досягти і домогтися в цьому світі дуже складно. Заради них, люди готові на будь-які звершення. У творі Ф. М. Достоєвського «Злочин і кара», головний герой Раскольников вбив стареньку, щоб витягнути свою сім`ю з убогості. Однак він у душі був доброю людиною, адже вкраденими грошима він не скористався.

Люди хочуть грошей все більше і більше, намагаються їх заробити будь-якими способами. Немає такої людини, яка не хотіла б мати багато грошей. Щоб досягти своєї мету, людина втрачає свою гідність і честь. Але в першу чергу, необхідно бути людиною і пам`ятати про справжні цінності, а гроші прийдуть.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!