20.07.2019 23:00
для всіх
749
    
  - | -  
 © Поліанна М

Лист подрузі

Лист подрузі

Привіт, Настя. Не знаю, ранок у тебе, день або вечір, але знаю, що ти рада бачити цей лист. Все ще не звикла до того, що ти більше тут не живеш, але невеселі речі трапляються, потрібно вміти їх приймати, коли зробити нічого іншого не можливо. Я сподіваюся, в новому класі тобі анітрохи не гірше, і справи йдуть добре.

Я намагаюся не навчатися гірше, ніж раніше. Мені все ще не дуже добре дається математика, але, думаю, заняття з репетитором це виправлять. Я все ще малюю, і виходить у мене вже краще, ніж коли ти їхала. Регулярні практики даються взнаки, і я рада бачити свої успіхи. Батьки думають завести кошеня, я б дуже хотіла, щоб їх остаточним рішенням було поселити у нас вдома такий маленький пухнастий милий клубочок. Вважаю, було б дуже приємно, якби в мене з’явилося кошеня, за яким можна доглядати, котрого можна годувати і виховувати. Воно потрапить в надійні руки.

Я б хотіла дізнатися про твої будні, успіхи і враження за останній час. Я рада, що ми зберігаємо нашу дружбу незважаючи на те що живемо зараз на великій відстані одна від одної. Кожен твоє лист для мене як маленьке свято, я дуже люблю їх отримувати. Сподіваюся, ми збережемо цю традицію якомога довше. Твоя подруга Юля.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!