21.07.2019 00:02
для всіх
16518
    
  47 | 50  
 © Поліанна М

Книги в моєму житті

Книги в моєму житті

В життя людини книга приходить дуже рано. Практично з народження. Малюкам батьки читають казки. Дитина слухає, знайомиться з милими і неприємними персонажами. Вперше вчиться відрізняти добро від зла. Адже в казках немає прихованих смислів, подвійної моралі. Все зрозуміло, прозоро, образно. А добро завжди перемагає віроломне зло.

Я, як і всі діти, любив слухати казки. Люблю, і іноді їх читаю досі. Тепер уже сам. Їх світ цікавий, яскравий, прекрасний. Звичайно, з часом з`явилися і інші цікаві книги. Я люблю пригодницькі та детективні романи. Іноді читаю щось фантастичне, містичне.

Через книги ми набуваємо знань, досвід, навіть навички, які ніколи не отримаємо в житті. Реальність часто буває нудна, одноманітна. Читання ж приносить яскраві фарби, дозволяє проживати сотні різних життів. Можна відчути себе піратом на кораблі, хоробрим генералом, що бере участь в битві, казковим принцом, ким завгодно. На паперових сторінках ми знайомимося з людьми всіх епох, різних за характером, з різними поглядами. З героями відбувається маса історій. Я люблю пригоди, тому мені подобається стежити за поворотами сюжету. Коли знаходиш цікаву книгу, щодуху поспішаєш додому, щоб продовжити читання. Книги дарують емоції, яких так не вистачає в буденності.

Я думаю, що місце книзі є в житті кожної людини. Читання розвиває мову, формує грамотний правопис, допомагає краще формувати свої думки. Завжди можна знайти історію до душі. Література налічує десятки жанрів і їх різновидів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 05.09.2023 20:15  Христина => © 

Дуже допомогло в дз❤

 14.04.2021 17:43  Женя Сербулова => © 

Текст просто шикардосний мне в школе 12 поставили за етот стих я благодарна вам!!!
: ) ; )

 03.09.2020 16:54   => © 

Клас дякую