21.07.2019 00:11
для всіх
120
    
  - | -  
 © Поліанна М

Вид з вікна автомобіля

Вид з вікна автомобіля

Всім давно відомо, що автомобіль – це не розкіш, а засіб пересування. Я ж хочу трохи не погодитися з цим афоризмом. Авто – це щось більше, ніж просто механізм, що допомагає швидко, ефективно, без труднощів долати необхідні відстані.

Авто – це майже як член сім`ї. Воно вимагає ретельного догляду, любові і навіть ласки. На знак подяки автомобіль може показати тобі масу цікавих місцин, в яких ти ще ніколи не був.

Мені дорога завжди приносить задоволення, навіть, якщо ми просто їдемо на дачу у вихідні. Я завжди дивлюся у вікно. Там чудовий вид. Спочатку з`являється улюблене місто, знайомі з дитинства вулички. Проїжджаємо школу, в яку я ходжу, потім набережну. Потім виїжджаємо на шосе. Тут починається справжня краса. Повз проносяться ліси і поля. Особливо вид з вікна мене радує восени. Коли дерева одягають дуже яскраві наряди, а повітря стає свіже, прохолодне. Одного разу, коли листя вже облетіло, ми помітили на лісовій стежці зайця. Його шубка ще не поміняла колір. Зайчик грівся на сонечку, розуміючи, що теплі дні скоро закінчаться.

Мені подобається їздити, дивитися у вікно автомобіля. Дорога надихає, приносить нові сили для навчання, роботи та творчості.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!