21.07.2019 11:30
для всіх
6771
    
  14 | 15  
 © Поліанна М

Чому потрібно бути грамотним

Чому потрібно бути грамотним

Ми живемо в цивілізованій країні. Рівень розвитку культури і суспільства надзвичайно високий. Досягнення науково-технічного прогресу і продукти високих технологій проникли в усі сфери нашого повсякденного життя. Сьогодні всі вміють читати і писати. Але цих навичок зовсім недостатньо, щоб вважати себе грамотною людиною, бути успішним і корисним громадянином своєї країни.

Грамотна людина повинна глибоко і всебічно знати рідну українську мову. Вміти зрозуміло, лаконічно формулювати свої думки, ясно висловлювати почуття, писати без стилістичних та граматичних помилок. Грамотна людина повинна мати багатий словниковий запас, вміти говорити красиво і переконливо.

Сьогодні елементарний рівень грамотності передбачає базові знання з історії, географії, літератури, математики та інших предметів. Неможливо розвиватися без навичок роботи з комп`ютером.

Щоб бути повноцінним членом сучасного суспільства, отримати гарну освіту, освоїти цікаву професію і стати розвиненою особистістю, необхідно постійно підвищувати рівень своєї грамотності, отримувати нові знання і розвивати навички. Грамотність – путівка в усвідомлене, повноцінне життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!