24.07.2019 12:54
для всіх
1259
    
  7 | 7  
 © Поліанна М

Школа моєї мрії

Школа моєї мрії

Школа моєї мрії буде сучасна і комфортна, з затишними класами, обладнаними за останнім словом науки і техніки. У ній будуть величезний басейн, передова бібліотека, незвичайний кіноконцертний зал і багато іншого. Але найголовніше, в цій школі будуть тільки висококласні вчителі.

Роль вчителя неможливо переоцінити. Саме від особистості вчителя, його любові до свого предмету і учнів, бажання донести знання залежить успіх кожного уроку і всього навчального процесу. Всі ми стикалися з ситуацією, коли зміна вчителя кардинально змінювала ставлення до предмету. З байдужим і пересічним викладачем предмет здається незрозумілим, нудним і непотрібним. Ми намагаємося прогуляти урок. І навпаки, захопленість вчителя, його вміння зрозуміло пояснити і заінтригувати, піднімає предмет на верхні рядочки рейтингу кращих, робить його найулюбленішим. Ми з ентузіазмом готуємо домашнє завдання, обговорюємо з однокласниками складні питання, з нетерпінням чекаємо наступного уроку. В результаті отримуємо тверді, глибокі знання з предмета, нам подобається вчитися.

У школі формується наш характер і погляд на навколишній світ. Особистість вчителя, його досвід і авторитет можуть зіграти важливу роль в нашому житті. Хочеться, щоб поруч був наставник, з яким можна порадитися і поміркувати.

У школі моєї мрії буде творчий дружний колектив вчителів. Це означає, в ній пануватиме дружня атмосфера, яка допоможе отримати міцні знання, вирости гідними, впевненими в собі людьми.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!