27.07.2019 00:32
для всіх
11884
    
  30 | 33  
 © Поліанна М

Традиції моєї сім’ї

Традиції моєї сім’ї

Всі сім`ї різні. У кожної свої звичаї, особливості та традиції. Я думаю, що це чудово, коли в родині є традиції. Дітям цікавіше рости. А в майбутньому вони передадуть ці звичаї своїм нащадкам.

У нашій родині свої звичаї. В основному, вони пов`язані зі святами і відпочинком. Влітку, коли у мене канікули, а тато і мама йдуть у відпустку, ми вирушаємо в похід. Всього на чотири дні, не дуже далеко. Але для нас це ціла пригода. Ми беремо великий намет і їдемо до озера. Там купаємося, граємо в рухливі ігри, ловимо рибу. А потім варимо ароматну, смачну юшку. І смажимо шашлик.

А під новий рік ми завжди ставимо велику живу ялинку. Прикрашаємо її всі разом красивими, яскравими іграшками. У нашій родині не прийнято дарувати подарунки з рук в руки. Звичайно, мама і тато вже дорослі. А я в тому віці, коли вже не вірю в Діда Мороза. Але все ж елемент доброї казки повинен бути в житті. Тому ми потайки підкладаємо подаруночки під ялинку, щоб вранці, в перший день нового року, їх відкрити. Це завжди захоплююче заняття. Тому, що ти не знаєш що чекає на тебе під яскравою упаковкою. А я люблю сюрпризи.

Думаю, такі звичаї зміцнюють сім`ю. А життя її членів стає цікавіше. Коли у мене буде власна сім`я, я обов`язково збережу ці традиції. Хоча, напевно, з`являться і свої.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!