13.08.2019 19:46
для всіх
26767
    
  48 | 50  
 © Поліанна М

Навіщо я вивчаю українську мову

Навіщо я вивчаю українську мову

Я народилася і живу в Україні. Українська мова – моя рідна. Тому без особливих зусиль я можу розмовляти і розуміти неї. У молодших класах школи мене навчили читати і писати. Може бути цього достатньо? Навіщо я стільки років продовжую вивчати українську мову?

Відповідь проста. Для мене дуже важливо стати грамотною і освіченою людиною, професіоналом у своїй справі, що абсолютно неможливо без глибокого знання рідної мови.

Українська мова складна та багатогранна, в ній закладені великі можливості. Знання української мови дозволяють повноцінно і зрозуміло доносити свої думки, красиво висловлювати свої почуття. Багатий словниковий запас збагачує розумовий процес, адже ми думаємо, розмірковуємо і аналізуємо українською мовою. Ми навчаємося грамотно і доступно висловлювати свої почуття і думки на папері, створювати якісні тексти на професійні та особисті теми.

Чим більше ми знаємо про свою рідну мову, чим краще ми нею володіємо, тим глибше і багатше буде наше знайомство зі світом великої української літератури, тим яскравіше сприйняття великих творів Шевченка, Франка і Лесі Українки.

Через любов до української мови ми висловлюємо любов до свого народу, відчуваємо причетність до великої історії своєї країни.

Я впевнена, що докладне і глибоке вивчення української мови необхідне для нашого особистісного і професійного зростання, для підвищення якості нашого життя.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!