13.08.2019 19:40
для всіх
5536
    
  14 | 15  
 © Поліанна М

Що таке краса

Що таке краса

Що таке краса? Єдиної правильної відповіді на це питання точно немає. Всі люди по-різному дивляться на світ і по-різному визначають для себе такі речі, як правда, мораль, краса. Однак, якщо однієї єдиної для всіх краси немає, що ж тоді взагалі може нею бути?

Краса – це нічне небо, всіяне тисячами зірок. Це мальовничі краєвиди навколо, природні явища, як вогонь, північне сяйво, хмари або грози. Така краса вічна і знаходить відгук у серці майже кожного. Ще вона може бути чимось, що створено руками людини. Пам`ятники архітектури, вміло організований інтер`єр, шедеври кулінарії різних народів і країн. І ці приклади заслуговують того, щоб називатися красивими. Ще мені здається, що краса це справжні позитивні емоції і щирість. Мама, котра обійняла на прогулянці малюка, який прибіг в її обійми. Школяр, який радіє своїй першій перемозі в конкурсі. Маленька дівчинка, яка з ніжністю обіймає своє кошеня. Все це дійсно красиво.

Краса для всіх виглядає по-різному, але в житті кожної людини існує таке поняття. У всіх є своє уявлення краси, схоже з нашим, або ж відмінне, але воно точно буде існувати, поки існує сама людина.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!