14.08.2019 20:43
для всіх
2036
    
  6 | 6  
 © Поліанна М

Моя улюблена іграшка

Моя улюблена іграшка

Ось уже кілька років моя улюблена іграшка – конструктор Lego. За давно сформованою традицією усіх можливих приводів батьки дарують мені заповітну коробочку. Кожен раз мої найсміливіші очікування виправдовуються: нова модель по-своєму цікава, а збирати її захоплююче. Це справжнє свято.

Сьогодні я володію незліченним багатством – це величезна картата сумка з тисячами різноманітних і різнокольорових деталей конструктора Lego. З них я збираю величезні кораблі, космічні станції, неймовірних роботів і страшних монстрів. В уяві виникає цілий химерний світ, який можна побудувати. Потім народжується сценарій і фантастичний світ починає оживати.

Я можу годинами придумувати і збирати моделі, а потім довго в них грати. Коли до мене приходять друзі, ми робимо це разом. Іноді ми збираємо нове місто і нових героїв, іноді придумуємо для них нові пригоди. З батьками грати не виходить, зате разом ми збираємо складні і великі моделі. Криголам, телевежа і вертоліт сьогодні прикрашають мою кімнату.

Граючи в Lego, я відчуваю себе конструктором, сценаристом і головним героєм пригоди. Конструктор Lego – це світ творчості. Він розвиває, захоплює і об`єднує людей. Свою величезну сумку я обов`язково збережу, і коли-небудь буду грати в Lego зі своїми дітьми.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!