16.08.2019 10:10
для всіх
911
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Навіщо потрібно вчитися?

Навіщо потрібно вчитися?

Швидше за все буде неправильним запитати «навіщо», важливо, щоб кожен знав для чого. З якою метою, будучи дитиною, ти відвідуєш садок, освоюєш елементарні речі, потім починаєш ходити в школу, далі вступаєш до вищого навчального закладу і т.д. Багато хто навчається до кінця свого життя.

Якщо говорити про навчання, як про отримання знань з предметів, то варто зауважити, що саме ці самі шкільні нелюбимі предмети і стануть нашими головними союзниками в боротьбі за виживання в жорстокому світі дорослих. Це сидячи вдома, нам здається доросле життя чимось надзвичайно цікавим і захоплюючим, але це зовсім не так. Тому, хто полінувався в школі вивчити найпростіше, в дорослому житті теж буде неуком. Ніхто його не стане сприймати всерйоз, а буває і гірше, просто «заклюють» своїм егоцентризмом і бажанням знайти того, хто слабший.

Ніколи не слід забувати, що під час навчання ми набираємося не тільки знань з тих чи інших предметів, а й стаємо ближче один одному, знаходимо спільні інтереси і формуємо свою свідомість. Часто ми чуємо банальні речі з приводу того, що вчитися потрібно, щоб далі було простіше в житті, щоб легше було знайти роботу і т. п. Однак, багато хто забуває, що вчимося ми не стільки заради свого майбутнього, скільки заради віри наших батьків в зміни. Адже вони завжди сподіваються, що ми будемо жити краще, ніж вони. Але, найчастіше, батьки від нас вимагають більше, ніж самі змогли нам дати.

Незважаючи на все це, вчитися варто, адже ми живемо в цивілізованому світі, в якому просто катастрофічно не вистачає розумних і грамотних фахівців, де навіть в елементарних соціальних мережах, якими користується весь світ, дозволяють собі допускати грубі помилки, показуючи свою безграмотність.

Як би не було важко вранці встати з ліжка і піти на заняття, як би не хотілося вискочити на вулицю і забути про уроки і домашнє завдання, пам`ятайте, ви самостійно ставите хрест на своєму майбутньому, на визнанні вашої особистості в суспільстві.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!