16.08.2019 10:03
для всіх
500
    
  - | -  
 © Поліанна М

Що таке щастя?

Що таке щастя?

Неможливо дати визначення щастю, неможливо охарактеризувати його для всіх однаково, адже це поняття суб`єктивне. І кожен сам вибирає і розуміє, що для нього конкретно означає бути щасливим. Зазвичай щастя – це те, чого ми чекаємо і до чого прагнемо. Це ні що інше, як світло в кінці тунелю. Ми все життя йдемо до цього світла, працюємо, вчимося, мріємо, стараємося. Це дійсно, як вийти з тунелю на світло. Якийсь час ми начебто бредемо в темряві в пошуках покажчика на нашу мету, а потім, знайшовши необхідні знаки, отримуємо те, за чим йшли і чого хотіли. У таких випадках ми щасливі, адже виконуються наші бажання.

Багато хто вважає, що щастя – це бути матеріально забезпеченим, багато сходяться на думці, що велика сім`я – це щастя, інші – бачать своє щастя в ідеальному стані здоров`я. І цей список можна продовжувати до нескінченності, адже у кожного своє, особисте щастя, свої власні стереотипи і мрії.

Звичним лише є те, що, тільки здійснюючи наші мрії, ми стаємо щасливими. Отже, присутній прямий зв`язок між мрією і її здійсненням. Знову ж можна повторитися, що і мрії у кожної людини різні. І щасливий кожен буде по-різному. І кожен своїм власним шляхом стане домагатися здійснення мрії. Можливо, навіть забувши про честь і гордість, про гуманності, врешті-решт.

Щастя – це, скоріше міф, ніж реальність. Тому як немає єдиної думки і поняття про природу і призначення щастя. Однак, ми твердо впевнені в тому, що воно вкрай необхідне нам в житті в якості стимулу до саморозвитку і постановці цілей, до висунення своїх ідей і прагнень. Навіть, якщо будь-яку людину на вулиці запитати про те, що для них є щастям, то всі вони дадуть різні відповіді, адже кожному своє, кожен сам визначає для себе міру і об`єкт задоволення.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!