22.12.2019 23:04
для всіх
300
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Праця, майстерність, досвід, неробство, лінь

Праця, майстерність, досвід, неробство, лінь

Протягом усього життя кожен з нас повинен працювати. У ранньому дитинстві нашою роботою вважається дитячий садочок. Ми вчимося спілкуватися з однолітками, перебувати в колективі. У шкільні та студентські роки ми повинні виконувати домашні завдання, розвиватися. У більш старшому віці ми стикаємося з нашою основною діяльністю.

У будь-якій професії потрібні майстри своєї справи. Щоб досягти певних успіхів, висот, повинно пройти багато часу. Ми набираємося досвіду у старших товаришів, вчимося на своїх помилках, вдосконалюємося, вивчаючи спеціальну літературу. Лише невпинна праця зробить нас майстрами своєї справи, висококваліфікованими фахівцями, професіоналами.

Якщо ми будемо лінуватися, давати собі слабину, то це призведе лише до розвитку ліні та інших негативних якостей. Лінь, неробство вважаються одними з найбільш поганих людських пороків. І не опинитися у їх владі – це вже велика праця, один з важливих кроків на шляху до наміченої мети.

У будь-якому колективі цінують активних людей, які люблять свою роботу, відповідально і сумлінно ставляться до своєї праці. І, навпаки – жоден начальник не стане терпіти «халтуру», неякісну роботу своїх підлеглих.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!