22.12.2019 23:09
для всіх
135
    
  - | -  
 © Поліанна М

Журналіст – моя майбутня професія

Журналіст – моя майбутня професія

Переді мною зараз стоїть дуже важливий вибір. Я повинна вирішити, чим хочу займатися в житті, повинна вибрати професію. Але я з цим питанням вже давно визначилося. Я мрію стати журналістом.

Ще з самого дитинства мене все цікавило. Я намагалася все дізнатися, почути, розпитати, навіть розслідувати. Всі свої історії я записувала в зошит і мої близькі говорили, що у мене непогано виходить. А вже в старшій школі мені довірили вести колонку в шкільній газеті. Я туди записувала шкільні новини, цікаві факти, описувала проведені свята і брала інтерв`ю в шкільних зірок. Хлопці говорили, що їм дуже подобається, як я пишу, і з задоволенням читали нашу газету.

Я впевнена, що у мене все вийде. Я отримаю потрібні знання, влаштуюся працювати в якийсь відомий журнал і буду вести свою колонку про подорожі. Це так прекрасно, самому їздити по різних місцях, вивчати історію, розмовляти з корінними жителями, брати інтерв`ю у зірок, які подорожують. Це мрія всього мого життя і я обов`язково цього доб`юся. Всі мої знайомі, однокласники і близькі з гордість будуть читати мої статті і говорити, що ми разом вчилися, дружили тощо. Дуже хочу бути корисною людям хоча б в духовному плані.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!