21.12.2019 12:09
для всіх
275
    
  - | -  
 © Поліанна М

Чудові шкільні роки

Чудові шкільні роки

Ось і настав останній рік навчання в рідній школі. І як би я вже давно не хотіла її закінчити, але якась туга і смуток мимоволі прокрадеться в душу. Батьки не раз мені говорили, що за шкільним життям я буду дуже сумувати, але мені в це не вірилося. А ось тепер, коли я вже практично за шкільним порогом і зовсім не уявляю, що мене чекає в дорослому житті, точно знаю, що шкільні роки найчудовіші.

Школа – це той час, коли ти абсолютно вільний від дорослих зобов`язань. Батьки завжди поруч, допоможуть, підтримають, вирішать проблеми. Є багато вільного часу для улюблених занять. Звичайно, і деякі зобов`язання присутні, але вони скоріше в допомогу батькам. Також в школі багато друзів, з якими ходиш гуляти, які завжди допоможуть, поговорять з тобою, вислухають. Кожне свято супроводжується веселим концертом, конкурсами, дискотекою. Життя в школі завжди веселе, неодноманітне і зовсім не нудне.

Дуже шкода, що, тільки вже практично закінчивши цей етап життя, починаєш розуміти наскільки він був прекрасний. Наскільки б добре не склалася моє подальше майбутнє, але за шкільними роками я буду сумувати завжди. Це саме чудовий час будь-якого підлітка.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!