26.01.2020 22:10
для всіх
208
    
  - | -  
 © Поліанна М

Дім, любов, сім’я

Дім, любов, сім’я

Ця тема на перший погляд може здатися легкою, але насправді багато людей ніби втратили сенс цих слів. Раніше люди одружувалися зазвичай по любові, а зараз для всіх головне матеріальний достаток. Якщо шлюб укладений не за покликом кохання, то він, як правило, не зберігається надовго. Та й яка це сім`я, якщо у подружжя немає взаємних почуттів?

У кожної людини повинен бути затишний будинок, де його з нетерпінням чекає любляча сім`я. Мені здається, що це головне в житті, адже коли є будинок, любов і сім`я, то будь-які неприємності здаються дрібницею. Це справжнє багатство, краще цього немає нічого на землі. Приємно звідкись повертатися додому і при цьому знати, що там тебе чекають, щиро люблять і завжди будуть раді.

Сім`я – найвища цінність, тільки чомусь в сучасному суспільстві багато хто про це забуває. Хіба можуть гроші замінити затишок, людське тепло і любов? Ніякі матеріальні блага не замінять любов батьків, а в майбутньому щиру любов дітей. Заради цього варто жити, а не заради великого особняка і шикарного автомобіля. І зовсім не важливо, якщо будинок невеликий, головне, щоб там було тепло і затишок, а на порозі завжди зустрічали люблячі люди. Це і є справжнє щастя: затишний будинок, улюблена рідня та міцна дружня сім`я.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!