26.01.2020 21:56
для всіх
71
    
  - | 1  
 © Поліанна М

Мій вчитель

Мій вчитель

У кожної людини був перший вчитель, якого вона буде пам`ятати все життя. Моєю першою вчителькою була Наталія Володимирівна. Вона нас багато чому навчила, притому, що в класі навчалося двадцять п`ять дітей. Для кожного вона знаходила час і всім, кому було щось незрозуміло, терпляче і докладно все пояснювала. Завдяки їй, ми зовсім скоро закінчимо школу, поступимо в університет і станемо дорослими та грамотними людьми.

Вчителю початкових класів найскладніше. Коли першокласники приходять вчитися, то їхнє життя кардинально змінюється. У школі вже потрібно поводитися належним чином, а в віці семи років, тим більше, після відходу з дитячого саду, хочеться весь час гратися. Дітям важко довго сидіти на одному місці і слухати вчителя. Йому ж в свою чергу доводиться знаходити весь час різні способи, щоб зацікавити непосидючих учнів.

Перший вчитель допомагає нам адаптуватися до нового життя в школі. Наталія Володимирівна навчила мене любити вчитися, і я зрозуміла, що освіта відіграє велику роль в житті людини. Ми рідко бачимося, але я завжди намагаюся вітати її з Днем Вчителя. Протягом життя у кожної людини будемо багато наставників, але першого вчителя він буде пам`ятати завжди.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!