01.02.2020 13:28
для всіх
683
    
  - | -  
 © Поліанна М

Роль мистецтва в моєму житті

Роль мистецтва в моєму житті

Творча діяльність людини, яку прийнято називати мистецтвом, міцно увійшла в моє життя ще тоді, коли я була зовсім маленькою. Моя мама привела мене до викладача по вокалу Надії Романівни. Так, три рази в тиждень я стала займатися розучуванням нот і співом.

Щоб зрозуміти деякі прийоми взяття ноти і освоєння співочих навичок, я стала регулярно слухати різноманітних вокалістів. Згодом я зрозуміла, що немає поганих або недостойних уваги жанрів. Кожен з них в доброму виконанні покликаний дарувати почуття глибокого задоволення. Мистецтво емоційно живить людину, допомагає задовольняти потреби в духовному зростанні.

Неможливо уявити світ без художньої творчості. Картини великих майстрів допомагають замислитися над сенсом життя. Класична музика досягає самої глибини душі і допомагає відкидати все погане, прагнучи до високих, гідних цілей. А література нескінченно правильно вчить жити. В її силах вселити людині моральні орієнтири, подарувати добро.

Моє життя зосереджена на мистецтві. Я, усвідомлюючи його силу, готова рости під його чуйним впливом. Леся Українка, Франко, Лисенко, Скорик, Івасюк, а також Елісон Лаппер, Пауло Коельйо, Вільям Фітцсіммонс і багато інших – ось гідні представники вічного мистецтва.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!