01.02.2020 13:31
для всіх
179
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Роль сім`ї в нашому житті

Роль сім`ї в нашому житті

Народжується маленька людина. Хто про неї подбає? Нагодує, одягне, навчить, буде любити? З цією роллю відмінно справляється сім`я. На батьках лежить відповідальність дбати про свою дитину. І, як добре, що мама і тато карапуза роблять це не тільки з почуття обов`язку, а з любові.

Саме сильні почуття рідних допомагають стати дитині справжньою сильною особистістю. Впевненість в собі, почуття поваги до оточуючих, справедливість і привітність, всього цього і багато чого іншого малюк вчиться в сім`ї. Не тільки зі словесних повчань, але і бачачи приклад рідних, дитя набуває свої навички та звички, свій характер.

Але ставши дорослою, людина все ще потребує сім`ї. Вона підтримує її у всіх починаннях. Близькі люди, як і раніше, допомагають один одному постійно. Іноді порадою, часом і фінансовим стартом, а буває, що і власною участю.

Мені здається, ніхто не може обійтися без сім`ї. Адже тільки вдома відчуваєш, що тебе розуміють і цінують, що б ти не робив. Ніхто не засудить, а якщо і посварять, то критика ця конструктивна, заради щасливого завершення справи. Тому і виникає почуття захищеності в сімейному колі. Атмосфера довіри і доброти пом`якшує всі можливі невдачі в цьому світі.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!