07.02.2020 22:50
для всіх
247
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Про вибір професії

Про вибір професії

Найсерйозніший зараз для мене вибір – це вибір професії. Вже на даному етапі я повинен почати будувати свою долю. І дуже важливо не помилитися. Адже від цього залежить і моє благополучне майбутнє, і моє щастя.

Я знаю точно, що моя професія повинна бути пов`язана з інформаційними технологіями. З дитинства мені подобалося вивчати можливості, які є в тій чи іншій комп`ютерній програмі. А вивчаючи програмування, я зрозумів, що це цілий світ зі своїми секретами, безмежними можливостями і незрозумілою для простих користувачів мовою.

Коли з усіх моїх захоплень, програмування стало найголовнішим, воно зайняло весь мій вільний час, тоді я прийняв рішення зробити дослідження комп`ютерних технологій моєю майбутньою професією. І цей вибір уже кілька років я ставлю собі за основну мету, до здійснення якої докладаю максимум зусиль. Тому крім самоосвіти, я відвідую курси програмування.

Можливо, я, ставши дорослішими, зміню своє теперішнє рішення та не стану програмістом, але це не означає, що всі мої зусилля були марні. Працюючи над здійсненням своїх планів, я прагну стати кращим, виробити такі звички, які допоможуть мені на будь-якій роботі, а це працьовитість, винахідливість, креативність та наполегливість.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!