20.02.2020 22:10
для всіх
889
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Природа, людина, здоров’я

Природа, людина, здоров’я

Кожна людина розуміє, що чиста природа – це запорука здоров`я не тільки всієї планети, але і всіх, хто живе на ній, в тому числі і людини. Звідси випливає, що на людстві лежить величезна відповідальність за стан екології. Тому не дивно, що це турбує і мене.

Як я оцінюю роль природи в житті людини? І що я можу на сьогодні зробити корисного, щоб допомогти планеті?

Продукти харчування, одяг, ліки та багато іншого ми отримуємо, як подарунки природи. Але це дрібниці, ми залежимо від неї набагато більше. Наприклад, така наука, як біоніка, що розширює можливості людської думки. Навіть назва цієї галузі сучасних технологій говорить, що ми, люди, спостерігаємо за природою і наслідуємо їй. В арсеналі цієї молодої науки є відкриття, що роблять життя зручніше, і навіть сприяють поліпшенню здоров`я людини.

Так чи можна необдумано або навіть з жадібності губити наш будинок, який годує, одягає нас, а ще й вчить? Це було б вкрай необдумано. Тому вчені всього світу схвильовані тим становищем, яке зараз є на Землі. Вони не просто б`ють на сполох, а й розробляють різні програми, здатні змінити стан речей.

Мені небайдуже це питання, тому я спостерігаю за діями всіх тих, хто хоче допомогти очистити екологію. Крім того, нехай це і дрібниця, але я й сама намагаюся не забруднювати навколишнє середовище.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!