20.02.2020 22:11
для всіх
270
    
  - | -  
 © Поліанна М

Екологія

Екологія

Останнім часом тільки й чути, що екологію потрібно берегти. Але, що таке екологія? І чому її потрібно оберігати? Хто їй загрожує? І що в моїх силах зробити, щоб захистити екологію?

Екологія – це місце існування всіх існуючих на планеті живих організмів, їх дім. А також це закони, за якими відбувається взаємодія між ними. Існує наука, яка все це вивчає. Але, екологією називають і різні програми, розроблені для охорони всього живого на землі, тобто захищають навколишнє середовище.

Чому потрібно оберігати екологію? Відповідь проста, адже вона стосується і нашого існування на планеті. Людська безпека, можливість вирощувати продукти харчування, дбати про комфортне існування, ось, що мається на увазі, коли йдеться про екологію. Тому й зрозуміло, що усім нам варто дбайливо до неї ставитися.

Але, іноді саме людина, її жадібність і жорстокість є головним ворогом екології. Тому, для кожної людини важливо навчитися розуміти її значення і виробити стратегії по бережному ставленню до всього живого. Цьому я навчаюся в школі. І сподіваюся, що отримані знання не забудуться, коли я подорослішаю, і від моїх дій теж буде щось залежати.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!