20.02.2020 22:11
для всіх
287
    
  - | -  
 © Поліанна М

Я і моє майбутнє

Я і моє майбутнє

Моє сьогодення та моє майбутнє тісно переплетені. Вірніше, те, що в майбутньому зі мною станеться, безпосередньо залежить саме від того вкладу, який я зараз роблю. Усвідомлюючи це, я працюю в двох напрямках. Перше, це отримання знань. Друге – удосконалення моєї особистості.

Сучасні досягнення та розробки допомагають дістати відповідь на будь-яке питання, яке може виникнути. І для цього не потрібні ніякі зусилля, досить набрати на клавіатурі комп`ютера потрібне завдання, і можна отримати миттєво інформацію. Але, для мене в навчанні важливою є модель в основі якої лежить шкільна програма. Це допомагає не витрачати час на щось зайве, а рухатися вперед вдосконалюючись.

Робота над собою – це в першу чергу додаткові гуртки і секції. Наприклад, заняття єдиноборством і легкою атлетикою важливі для гарного самопочуття і бездоганної фізичної форми. А це зовнішній вигляд, який в майбутньому допоможе мати хорошу репутацію та здоров`я.

Ще одним пунктом роботи над собою є духовне зростання. Це включає вдосконалення моїх якостей. Мені хочеться не просто гідно поводитися в будь-якому товаристві, але бути терплячим, комунікабельним, вміти передбачати наступні кроки. Це в майбутньому допоможе здійсненню моїх планів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!