16.05.2020 20:21
для всіх
181
    
  - | -  
 © Поліанна М

Що сказала мама

Що сказала мама

На жаль, не завжди те, що говорять нам мами, ми сприймаємо серйозно. Я, наприклад, можу і не послухатися її. Я розумію, що мами хочуть нам лише добра, але мені відразу згадуються слова з вірша «Визнання» А. Барто: "коли я вас не слухаюсь, то виглядаю більш дорослішим". У нашому дитячому віці це проявляється, наприклад, в тому, що ми не слухаємося з приводу одягу в прохолодну погоду. Але ж мама переживає, щоб ми не застудилися, не захворіли, не пропустили занять в школі.

У дорослому віці можуть виникнути і більш серйозні проблеми. Але ми знову з завидною впертістю йдемо наперекір та вкотре не прислухаємося до порад. І лише потім розуміємо, що якби вчасно послухалися дорослої людини, то багатьох помилок вдалося б уникнути. Але нам подобається набивати свої шишки: в прямому і переносному сенсі.

Чим старше я стаю, тим більше розумію, що маму потрібно обов`язково слухатися, не засмучувати її, адже вона – найближча і найдорожча людина в світі. Якщо мама перед відходом на роботу сказала прибрати в своїй кімнаті, то це означає, що їй потрібна допомога з нашого боку. Я радий, що перебуваю вже в такому віці, в якому можу їй допомагати, полегшувати їй життя. До того ж всі ці навички обов`язково знадобляться мені в майбутньому.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!