16.05.2020 20:34
для всіх
1237
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Чи може віртуальне спілкування замінити реальне?

Чи може віртуальне спілкування замінити реальне?

Наш світ швидко і прогресивно розвивається. Впроваджуються нові технології, про які кілька років назад ніхто навіть і не підозрював. Великим досягненням для світу стало відкриття інтернету. Це не просто мережа, яка об’єднала кожну частинку нашої планети, для багатьох це – ціле життя. Зараз в інтернеті про людину можна дізнатися набагато більше, ніж в реальному житті.

Також дуже просунулося спілкування між людьми в інтернеті. При першому використанні месенджерів, багато хто не міг повірити своєму щастю. Це ж можна спілкуватися з ким завгодно, з будь-якого куточка Землі в реальному часі і навіть бачити цю людину. Але з часом віртуальне спілкування так затягує, що навіть з найближчими і дорогими людьми, які знаходяться зовсім поруч, ми спілкуємося тільки через інтернет. Нам зайвий раз важко відірватися від монітора і вийти на вулицю. Але хіба може спілкування в мережі замінити усмішку друга, його радісні очі і потиск руки. Всього цього немає в віртуальному спілкуванні. Там ви не почуєте сміх чи сльози, радість або смуток, щастя або відчай. І не переконуйте себе, що смали це можуть замінити. Всі ці емоції можна відчути спілкуючись тільки лицем до лиця.

І хоча в нашому світі більшість людей вибрали віртуальне спілкування і цілодобово сидять в мережі, мені більше подобається реальність. Свіже повітря, промені сонечка, сміх оточуючих і рідні люди поруч.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!