16.05.2020 11:17
для всіх
213
    
  - | -  
 © Поліанна М

Як я провела літні канікули

Як я провела літні канікули

Канікули влітку – це справжній подарунок дитинству. Саме тоді, коли ти ще молодий, так потрібно відпочивати і веселитися, спілкуватися з друзями та подорожувати. Мої батьки цього літа підготували для мене справжній подарунок. Саме про це я і хочу розповісти.

Але, перш ніж я дізналася про сюрприз, я склала собі графік занять і відпочинку на літо. У мене багато часу йшло на поглиблене вивчення англійської. Я вирішила освоїти мову програмування, і на це теж постаралася виділити час. Наступним пріоритетним пунктом у моєму розкладі на літо було заняття шахами. У минулому році тато навчив мене грати. Це ціле мистецтво і мене воно дуже захопило, але під час навчального року мені не було коли розіграти партію з батьком, тому, вирішено було перенести все на канікули. Крім того, потрібно було запланувати і дозвілля, тим більше що влітку мала приїхати моя подруга, і ми хотіли разом проводити багато часу.

Мій розклад допомагав мені чергувати відпочинок із заняттями. І це дуже сподобалося мені. Я відчувала, що дні проходять не дарма. Але настав час, коли я зрозуміла, що хочу змін. І тут батьки мені повідомили, що вони для мене підготували справжнє свято. Я давно мріяла побувати в Великобританії. Виявляється, мама і тато взяли відпустку, і вже замовили квитки. А через три дні ми вилетіли в країну, історія якої давно мене зачаровувала. Там я могла на практиці перевірити свої знання англійської, і побувати в країні Туманного Альбіону.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!