26.05.2020 14:49
для всіх
772
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Мама – найдорожча людина в світі

Мама – найдорожча людина в світі

Кожну людину все його життя супроводжують думки про іншу, рідну, найщирішу і найважливішу людину. Ту, котра все життя була поруч, підтримувала, давала поради, допомагала подолати труднощі. У кожного це свій, важливий друг.

Для мене ж у всьому білому світі немає дорожче і ближче мами. З самого народження і до останніх днів життя тільки мамині слова будуть підтримувати завжди. Нехай вона й не щоразу хвалила і плекала, адже були і моменти, коли потрібна була критика, тверде наставляння і навіть небажання піти на поступки. Але через деякий час, розумієш, що все це було тільки заради мене. Мама вже прожила половину життя, і точно знає, що добре, а що погано. Її поради і настанови потрібні лише для одного: щоб наше життя було краще, щоб ми не відчували того болю і труднощів, що були на правильному шляху. Мама завжди в першу чергу турбується про нас, про своїх дітей і робить все, щоб ми були щасливі.

Дорожче і ближче людини, ніж рідна мати, для мене немає. Вона і подруга, і сестра, і матір в одній особі. Їй можна розповісти, що завгодно і поговорити про будь-що. Вона завжди знайде відповідь на важливе питання, а її поради обов’язково допоможуть в важку хвилину. І, нехай іноді мені здається, що вона мене не розуміє, але я точно знаю, що так як мама мене не любить ніхто.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!