30.05.2020 13:25
для всіх
782
    
  1 | 1  
 © Поліанна М

Моя професія

Моя професія Архітектор

Планувати своє майбутнє цікаво і хвилююче. Адже якісь плани у мене здійсняться, а якісь так і залишаться в мріях. Тому, потрібно намагатися реально дивитися на свої можливості і бажання. І все ж, варто заздалегідь подумати про те, ким я хочу стати, яку професію освоїти.

Колись я хотіла стати, як і моя мама, дизайнером одягу. По-моєму, це неймовірно захоплююче заняття. Адже на художнику лежить відповідальність зробити всіх людей гарними. Необхідно розглянути той природний потенціал, який є в кожному і надати його у вигідному світлі, щоб справжня краса людини стала помітна оточуючим.

Але, подорослішавши, я зрозуміла, що ще більше мені подобається проектувати будинки. Будинок теж може передавати індивідуальність свого господаря. Тому, психологічний момент присутній і в цій професії. По суті, архітектор повинен не тільки розуміти досконало будівельні науки, але він є той, хто поєднує бажане з дійсністю.

Замовляє людина будинок і говорить про те, які у неї є побажання. А я, як архітектор, повинна буду розрахувати так, щоб всі мрії замовника здійснилися, а будинок стояв на міцній основі. Мені здається, що так я буду брати участь в побудові доброго майбутнього для всієї моєї країни.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!