23.05.2020 11:24
для всіх
114
    
  2 | 2  
 © Поліанна М

Головні слова

Головні слова

Я думаю, що у кожної народженої людини є якесь призначення. Адже для чогось ми ж з’являємось на Божий світ. Кожна людина має свій сенс життя, плани на майбутнє і все, що їй допомагає в цьому – це слова. Завжди потрібно підібрати найбільш правильні слова.

Не дарма в народі кажуть, що словом можна відкрити будь-які двері. Вчасно сказане слово, може багато в чому допомогти і відігнати все погане. Але як же серед безлічі всіх цих слів дізнатися саме ті, головні, заповітні? І як пізнати час, коли їх потрібно промовити? Та й, взагалі, що таке ці слова і чи потрібні вони слухачеві?

Я думаю, що головні слова, які хоче чути кожна людина, це ті, що вона не одна і її люблять, бережуть, цінують. Що вона важлива комусь в цьому світі. І кожен готовий слухати саме їх в будь-який момент і за будь-яких обставин. І якщо у вас є ті близькі, кому ви хочете сказати щось важливе, то не відкладайте на потім, не тягніть час і не думайте, що настане кращий момент. Найкращий момент – це тут і зараз сказати людині, як ви її любите. Сказати батькам які вони вам дорогі. Цінуйте кожен момент, проведений з близькими, тому що час не вічний. І завжди може наступити такий момент, коли можна спізнитися з головними словами. Не запізніться!

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!