30.05.2021 19:34
для всіх
92
    
  - | -  
 © Журналіст

Кращі SSD накопичувачі з шифруванням 2021 року: G-Technology ArmorLock SSD NVMe

Кращі SSD накопичувачі з шифруванням 2021 року: G-Technology ArmorLock SSD NVMe

Як свідчать численні скандали, пов`язані з витоком конфіденційних даних, підприємствам необхідно особливо дбати про безпеку інформації, що зберігається. Це важливо навіть для малого і середнього бізнесу: крадіжка або втрата рахунків-фактур, інтелектуальної власності або даних клієнтів може призвести до серйозних фінансових і юридичних проблем.

На допомогу приходить один з кращих SSD накопичувачів 2021 роки з шифруванням, а саме зашифрований зовнішній диск ArmorLock SSD від G-Technology. Доступ до збережених на ньому даних обмежений мобільним додатком, завдяки якому ми можемо використовувати смартфон в якості ключа доступу - просто доторкніться пристроєм до носія і підтвердіть свою особистість за допомогою біометричної авторизації.

При відключенні від комп`ютера він негайно переходить в стан блокування, яке можуть зняти тільки авторизовані користувачі. Додаток також дозволяє відправляти тимчасові ключі доступу іншим користувачам і відслідковувати місцезнаходження диска; програма зберігає в пам`яті місце, в якому носій був в останній раз розблоковано.

ArmorLock SSD на рівні заліза оснащений 256-бітовим апаратним шифруванням AES-XTS і функцією управління ключами, яка гарантує, що файли, які зберігаються на ньому, залишаться в безпеці, навіть в разі спроб розблокувати носій за допомогою інших інструментів. Крім того, обладнання стійке до води, пилу та механічних пошкоджень, тому Ви легко можемо винести його за межі приміщення і навіть використовувати в польових умовах. Справа в тому, що твердотільний накопичувач ArmorLock забезпечений корпусом, що витримує падіння з висоти 3 м, сильні удари, навантаження до 453 кг, а також воду і пил по класу IP67.

Диск ArmorLock SSD має два рівня дозволів для зовнішніх користувачів: відвідувачі можуть тільки переглядати файли, а менеджери можуть їх редагувати.

Носій SSD NVMe може досягати швидкості до 1000 МБ/с при записі і читанні даних. Завдяки алюмінієвому сердечнику пристрій дуже добре розсіює тепло, що позначається на його ефективності і довговічності, а також робить його одним з кращих SSD накопичувачів 2021 року.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!