31.05.2021 20:22
для всіх
128
    
  - | -  
 © Журналіст

Кращі музичні сонцезахисні аудіо окуляри 2021 року: Razer Anzu

Кращі музичні сонцезахисні аудіо окуляри 2021 року: Razer Anzu

Razer довгий час мав репутацію бренду виключно для геймерів, але тепер він хоче порвати з цим іміджем - їх пропозиція включає все більше і більше побутових аксесуарів та модних lifestyle товарів. Один з них - аудіо окуляри Anzu, що поєднують в собі функціональність навушників і сонцезахисних аудіо окулярів, краща їх новинка в 2021 році.

Razer відома своїм виразним, навіть кричущим дизайном, але в цій моделі немає геймерского натхнення. Чорні оправи (доступні з круглими і прямокутними лінзами) прикрашені непомітним логотипом виробника, а їх сміливі дужки не справляють враження важких і незручних.

Anzu - легка, міцна і добре збалансована конструкція: при носінні вони щільно прилягали до мого носа, а роз`єми перетворювачів знаходилися в безпосередній близькості від моїх вух. Окуляри відповідають стандарту IPX4, який захищає їх від запітніння і невеликого дощу, але Ви повинні стежити за тим, щоб випадково не втопити їх у ванні.

Приємним доповненням будуть сонцезахисні лінзи, які необхідно самостійно встановити в оправу. Вони поляризовані і оснащені фільтрами UVA / UVB випромінювання. Прозорі ж лінзи, якими окуляри укомплектовані за замовчуванням, оснащені фільтром синього світла.

Як і більшість пристроїв цього типу, Anzu пропонує характерний відкритий звук. Устаткування грає ритмічно, підтримує хороший баланс між тонами і може красиво підкреслити вокал, але важко очікувати від аудіо окулярів глибини басів, відомих в навушниках-вкладишах або звичайних навушниках. Музика зливається зі звуками навколишнього середовища, що буде особливо корисно при використанні навушників під час тренувань поза домом. Хоча звук не йде прямо у вушний канал, відтворення музики не турбує оточуючих.

З іншого боку, вбудовані мікрофони працюють непогано. І хоча вони і передають голос без спотворень, але разом з тим збирають багато навколишніх звуків, через які у Вас іноді можуть виникнути труднощі з розмовами по телефону.

У мобільному додатку Razer Anzu є кілька варіантів еквалайзера, які допоможуть налаштувати звук на Ваш смак. Також він дозволяє змінювати розкладку жестів управління (що добре, тому що налаштування за замовчуванням не дуже інтуїтивно зрозумілі) і перевіряти рівень заряду окулярів. Однією повної зарядки акумулятора стандартного навантаження вистачає майже на 5 годин, що є хорошим результатом і підтверджує, що ми маємо справу з продуктом високого класу. Razer приємно здивував у 2021 році цікавими музичними сонцезахисними аудіо окулярами.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!