01.06.2021 19:52
для всіх
108
    
  - | -  
 © Журналіст

Мікросад для дому чи квартири: дизайнерські рішення від Prêt à Pousser

Мікросад для дому чи квартири: дизайнерські рішення від Prêt à Pousser

Мікросад - практичні і дизайнерські рішення від Prêt à Pousser, завдяки яким Ви відчуєте смак овочів і зелені, які самі виростили.

Мікросад - одне з найкрасивіших напрямків, яке увійшло в канон дизайну інтер`єру за останні роки. Трохи зелені заспокоює і зігріває модний нині архітектурний мінімалізм, створюючи сприятливі умови для проживання. Балкони, тераси, навіть добре освітлені частини кімнат - при невеликій роботі будь-який простір може перетворитися в зелений куточок.

Рослинність в будинку чи квартирі - це не тільки ефектний елемент декору, вона також виконує ряд функцій, пов`язаних з формуванням правильного мікроклімату і поліпшенням настрою в домі. Деякі з популярних культур можуть ще більше збагатити Ваш кулінарний репертуар - ніщо не може бути смачніше Ваших власних помідорів або часнику. Щоб створити домашній мікросад, Вам буде потрібно багато уваги і точності. Наприклад, якщо Ви забудете полити рослину, вона засохне, а якщо додати занадто багато води, воно може згнити. Не у всіх є талант до садівництва, але це не означає, що Вам потрібно відмовитися від вирощування домашніх культур. Prêt à Pousser - виробник інтелектуальних самодостатніх горщиків, які забезпечать постачання Ваших саджанців усіма необхідними інгредієнтами - побачите, як вони допоможуть Вам перетворитися з серійного вбивці домашніх рослин в майстра садівництва.

КОЖНОМУ ПО ПОТРЕБАМ

Горщики Prêt à Pousser дозволяють реалізувати гідропонне культивування, тобто таке, при якому коріння рослин витягають мінерали безпосередньо з води. Запатентована конструкція Prêt à Pousser максимально спрощує планування врожаю - просто налийте потрібну кількість води в горщик, помістіть в нього спеціальну капсулу з насінням і підключіть її до розетки.

Відтепер мікросад сам подбає про те, щоб забезпечити рослинам необхідні умови для оптимального розвитку: вбудована світлодіодна лампа працює в циклі, що імітує природні зміни тривалості дня і ночі, а поживні речовини, що містяться в капсулі, розчиняються у воді, забезпечуючи розсаду необхідною кількістю мікроелементів. У цього рішення є ще одна перевага: на відміну від класичних правил садівництва, Ви можете висаджувати рослини в будь-яку пору року.

У пропозиціях Prêt à Pousser Ви знайдете безліч смачних ароматних рослин, готових для посадки в будинку чи квартирі. Яке з них Ви виберете, залежить тільки від Ваших смакових переваг: любителям італійської кухні сподобається базилік, любителям індійських ароматів - коріандр, а дегустаторам мексиканських страв - мініатюрний перець чилі. При виробництві капсул не використовуються пестициди і фунгіциди, тому Ви можете бути впевнені, що їсте здорову і смачну їжу.

СМАЧНИЙ СТИЛЬ

Зелень і овочі не тільки апетитні й ароматні, але і є оригінальною прикрасою інтер`єру. Мікросади Prêt à Pousse були створені, щоб підкреслити естетичні якості рослин і ідеально вписується в сучасні інтер`єри.

Для людей з обмеженим простором найкраще підійде модель Lilo шириною в тостер. Там Ви знайдете три горщики, готових до посадки нових саджанців, поставлених на бамбукову основу і оснащених світлодіодною лампою. Сад також доступний у версії Lilo Connect, оснащеної інтеграцією з мобільним додатком Prêt à Pousser, яке надасть Вам додаткову інформацію про рослини і нагадає про полив та збір врожаю.


Мікросад Lilo Connect

Мода на "зелені стіни" стає все ширшою і ширшою. Мікросад Modulo 2, в який входять чотири дизайнерських горщики, вписується в цю тенденцію: Ви можете вільно розташувати їх на дерев`яній рамі. Він також повністю сумісний з мобільним додатком.

Незалежно від моделі, вибираючи Prêt à Pousser, Ви можете бути впевнені, що працюєте на благо навколишнього середовища. Дерево, що використовується для вирощування садів, надходить з поновлюваних культур, які не чинять тиск на природні екосистеми. Горщики виготовлені з безпечного і міцного пластику HIPS і призначені для того, щоб супроводжувати Вас протягом багатьох років, тому Ви не створюєте додаткових пластикових відходів.

Полив врожаю один раз в два-три тижні дозволяє заощадити багато води. Підсвічування саджанців здійснюється енергозберігаючими лампами з використанням світлодіодних LED ламп, які споживають менше електроенергії, ніж більшість пристроїв, які Ви використовуєте щодня. Самі капсули також нешкідливі для навколишнього середовища: повністю виготовлені з веганської біорозкладаючої сировини. Після закінчення циклу росту все можна компостувати.

Можливо пора внести в інтер`єр Вашої квартири трохи красивої зелені, а на кухні додати трохи виняткових смакових відчуттів.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!