02.07.2021 16:32
для всіх
5381
    
  8 | 10  
 © Поліанна М

Вплив магнітного поля Землі на здоров’я людини. Геопатогенні зони

Вплив магнітного поля Землі на здоров’я людини. Геопатогенні зони

Проблема 21 століття, а саме проблема магнітного випромінювання, стосується кожної людини, починаючи з молодшого школяра і закінчуючи дорослим респектабельним чоловіком. Звичайно, нас, як зацікавлених дітей, не може не хвилювати питання, чи безпечний вплив магнітного поля на життя людини.

Магнітне поле Землі називають по-іншому геомагнітних. З курсу фізики нам відомо небагато про геомагнітне поле. Наприклад, те, що лінії магнітного поля йдуть з Півночі на Південь. Що пряма, що проходить через магнітні полюси, називається магнітною віссю Землі.

Ми знаємо, як поведуть себе 2 магніти, накладені один на одного, стикаючись однаковими полюсами, вони почнуть розгортатися. Або ж те, що магнітні поля показані симетричними на компасі, однак, це далеко не так. Вони не так симетричні, на них впливає сонячний вітер, змушуючи ті промені, які ближче до Сонця стискатися, а протилежні розтягуватися.

Всі живі істоти на Землі, в тому числі і людина, повинні жити, ходити, дихати, спати, перебуваючи в радіусі не більше 3-5 метрів, а в ідеальному випадку – до 1, 5 метра від земної поверхні. Перебуваючи на цій відстані, ми знаходимося в найсприятливішій магнітній зоні нашої планети, вона захищає живі організми від шкідливих і небезпечних впливів з космосу і навколишнього середовища. Вчені давно помітили, що магнітне поле заспокійливо діє на нашу нервову систему. Підтвердженням цілющих сил магнітного поля є те, що багато тяжкохворих просять покласти ліжко на підлогу, ближче до Землі. Лежачи на дерев`яній підлозі, хворі відчувають себе набагато краще і в 90% випадків виліковуються.

Виявляється, що як тільки людина виходить за межі малої магнітної оболонки Землі, працездатність мозку знижується. Можете собі уявити, що відбувається з людьми, які живуть на п`ятому, сьомому, десятому поверхах? Під час магнітних бур, з якими ми теж познайомилися, вплив на здоров`я людини безумовно буде більшим на десятому поверсі, ніж на третьому. Вивчаючи магнітне поле Землі, ми можемо зіткнутися з таким поняттям, як інверсія магнітного поля. Адже кожен з нас чув про зміну магнітного поля, але мало хто знає, що саме інверсія і є зміна магнітних полюсів Землі. І вона дуже активно на нас впливає. Але особливо небезпечними є геопатогенні зони. Хоча, на сьогоднішній день ГПЗ (геопатогенні зони) являються звичайною псевдонауковою теорією і науковцями поки не досліджуються.


PlayВплив магнітного поля Землі на здоров’я людини. Геопатогенні зони


Запрошуємо школярів підписатися на канал youtube "Готові Домашні Завдання (ГДЗ): Фізика":

Перейти до ГДЗ на YouTube


Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!