21.08.2021 19:11
для всіх
1912
    
  5 | 5  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з математики для 1 класу НУШ

Календарно-тематичний план з математики для 1 класу НУШ Заїка А. М.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Математика 1 клас (Заїка А. М., 2018 р.) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 140 (4 годин на тиждень, 64 годин – 1 семестр, 76 годин – 2 семестр). Підручник Заїка А. М. рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

№ уроку

Дата

уроку

Тема уроку

Примітки

І семестр

1.

Ознайомлення з підручником, зошитом і приладдям для уроків математики. Об’єкти навколишнього світу. Ознаки та властивості предметів (с. 3).

2.

Ознаки та властивості предметів. Лічба предметів (с. 4).

3.

Спільні й відмінні ознаки. Точка, пряма, крива, ламана. Підготовчі вправи до написання цифр (с. 5).

4.

Розміщення предметів («під», «над», «на», «попереду», «по­заду», «поруч»). Порівняння предметів за величиною («бі­льший — менший»). Підготовчі вправи до написання цифр (с. 6).

5.

Розміщення предметів («вгорі», «внизу», «по центру»). По­рівняння предметів за довжиною («довший — коротший»). Підготовчі вправи до написання цифр (с. 7).

6.

Розміщення предметів («вище», «нижче», «ліворуч», «право­руч»), Порівняння предметів за висотою («вищий— ниж­чий»), Підготовчі вправи до написання цифр (с. 8).

7.

Напрям руху. Порівняння предметів за товщиною «товс­тий— тонкий». Лічба. Підготовчі вправи до написання цифр (с. 9).

8.

Геометричні фігури (точка, пряма, крива, промінь, відрізок). Лічба. Підготовчі вправи до написання цифр (с. 10).

9.

Порівняння кількості об’єктів («однаково», «більше», «мен­ше»), Порівняння довжин відрізків. Підготовчі вправи до написання цифр (с. 11).

10.

Порівняння кількості об’єктів («багато», «мало», «кілька»). Лічба об’єктів. Підготовчі вправи до написання цифр (с. 12).

11.

Порядкова лічба. Числа й цифри. Підготовчі вправи до на­писання цифр (с. 13).

12.

Узагальнення й систематизація знань учнів. Завдання Бджілки-трудівниці (с. 14).

13.

Узагальнення й систематизація знань учнів. Завдання Бджілки-трудівниці (с. 15).

14.

Число й цифра 1. Написання цифри 1. П’ядь. Вимірювання довжини п’яддю (с. 16).

15.

Число й цифра 2. Написання цифри 2 (с. 17).



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 22.08.2021 11:43  Панкулінез => Проба Пера 

Не одержується скачування календарного планування математики Заїки

 22.08.2021 11:41  Панкулінез => © 

Дякую за календарне планування математика Заїки