21.08.2021 17:50
для всіх
2582
    
  1 | 1  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з навчання грамоти, 1 клас НУШ

Календарно-тематичний план з навчання грамоти, 1 клас НУШ Вашуленко М. С., Вашуленко О. В.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Українська мова, Буквар 1 клас (Вашуленко М. С., Вашуленко О. В., 2018 р.) за типовою освітньою програмою. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 245 (7 годин на тиждень, 112 годин – 1 семестр, 128 годин – 2 семестр). Підручник Вашуленко М. С., Вашуленко О. В. рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

№ уроку

Дата

уроку

Тема уроку

Примітки

І семестр

Добуквений період

1.

Читання. Буквар – перша навчальна книга.

2.

Письмо. Письмове приладдя.

3.

Читання. Я вчуся знайомитися, спілкуватися.

4.

Письмо. Орієнтування на обмеженій площині

5.

Читання. Ознайомлення зі словами – назвами предметів. Що?

6.

Письмо. Програмування наступного руху руки.

7.

Читання. Ознайомлення зі словами – назвами предметів. Хто?

8.

Письмо. Координування рухів руки.

9.

Читання. Ознайомлення зі словами – назвами дій. Що робить? Що роблять?

10.

Письмо. Координування рухів руки. Розміщення малюнка в обмеженому просторі.

11.

Читання. Ознайомлення зі словами – назвами ознак. Який? Яка? Яке? Які?

12.

Письмо. Виділення окремих предметів з групи предметів.

13.

Читання. Ознайомлення зі словами, якими називають кількість предметів. Скільки? Який, яка, яке по порядку? Робота з дитячою книжкою.

14.

Письмо. Контролювання натиску олівцем на папір. Розвиток зв’язного мовлення. Тема: «Мої перші кроки у країні знань».

15.

Читання. Речення.

16.

Письмо. Орієнтування в напрямку письма.

17.

Читання. Ознайомлення зі знаками в кінці речення. Крапка. Знак питання. Знак оклику.

18.

Письмо. Основний рядок

19.

Читання. Ознайомлення зі службовими словами в реченні

20.

Письмо. Письмо в рядку прямих ліній.



2021-2022 н. р.


Скачати в форматі docx

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!