31.12.2021 11:21
для всіх
1162
    
  4 | 4  
 © Все Для Нуш

Календарно-тематичний план з літературного читання для 4 класу НУШ

Календарно-тематичний план з літературного читання для 4 класу НУШ Савчук А. С.

Календарно-тематичний план на 2021-2022 н. р. (1, 2 семестр) до підручника Українська мова та читання 4 клас (А. Савчук) за типовою освітньою програмою О. Савченко. Планування розраховане на нову програму для загальноосвітніх шкіл нової української школи (НУШ), кількість годин – 3.5 годин на тиждень. Календарний план включає 114 уроків. Також присутні розробки уроків, які можна скачати окремо. Підручник рекомендований МОН України. Посилання для скачування міститься під таблицею.


Скачати планування


Приклад планування

Проскрольте таблицю вліво →

Уроку

Тема уроку

Дата

проведення

Примітка

ОСІНЬ КЛИЧЕ ДО ШКОЛИ

1

Вступ. Ознайомлення з підручником. Марія Пригара «Перший день».

2-3

Прислів’я про книгу. За Ольгою Лапушеною «Казка про книгу». Складання розповіді про прочитану книгу.

4

За Олегом Погинайком «Осінь без смутку». Підготовка плану проведення колективної творчої справи (організація виставки).

5

День дружби. Юлія Смаль «Артемкові друзі». Добір прислів’їв про дружбу.

6

Людмила Федорова «Осінні пахощі». Складання продовження оповідання. Порівняння творів. Прислів’я.

7

Урок позакласного читання «Шкільні стежини».

8

Василь Сухомлинський «Ластівки прощаються з рідним краєм». Олександр Єрох «Відлітають птахи». Дослідження медіа. Складання усної розповіді про життя птахів.

9

Народна мудрість про осінь (прислів’я, прикмети). Леся Вознюк «Журавлі». Микола Магера «Тополя». Дослідження «Птахи в геральдиці».


10

Діагностична робота. Аудіювання (письмово).

11-12

Віктор Лукін «Про математику і кохання». Прислів’я. Складання есе/усного висловлювання на задану тему (на вибір).

13

Підсумок за розділом «Осінь кличе до школи».

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!