28.12.2022 15:40
лише 18+
113
    
  2 | 2  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 1. Правила перфекціоніста

Збірка афоризмів - сама є афоризм
  1. Роботу треба робити на максимумі можливостей, або не робити її зовсім.

  2. Не можна одночасно робити роботу та робити вигляд - що працюєш.

  3. Якщо взявся за роботу - зроби якнайкраще, результат - прийде сам.

  4. Почавши роботу - обов`язково треба її завершити, в рамках поставлених задач, кинути на половині - не поважати себе.

  5. Якщо виконала роботу нікому не потрібна - задача поставлена неправильно, або невчасно.

  6. Робота робиться для людей, якщо хоч одна людина скористалася результатом, робота була не марною.

  7. Якість виконання роботи - потребує якості виконавця.

  8. Складові якості виконаної роботи: постановка задачі, талант та досвід виконавця, час витрачений на виконання.

  9. Постановка задачі: хочеш якісно виконати роботу - постав задачу собі - сам.

  10. Талант та досвід виконавця - поняття суб`єктивне, з часом змінюється і не завжди в позитивний бік.

  11. Час витрачений на роботу - об`єктивне поняття, чим більше його витрачено, тим більше вірогідність позитивного результату.

  12. Тривалу роботу не можна виконувати "наскоком", вона потребує щоденних дозованих зусиль.

  13. Щоб щось зробити - це треба просто робити.

  14. Результат виникає сам, його ніхто не створює.

  15. Якісно - але частково, не набагато краще, ніж повністю - неякісно.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!