31.12.2022 18:26
18+
214
    
  1 | 1  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 4. Дистанційне навчання

1. Дистанційне навчання - це не данина моді, а данина необхідності.

2. Дистанційний курс - це «дзеркало», в якому «видно» викладача та учня.

3. Якщо дистанційний курс, при перегляді, викликає негативні емоції, він недопрацьований.

4. Головним у дистанційному навчанні є учень, а не викладач.

5. Якщо той, хто навчається, не хоче добровільно вчитися на вашому курсі, — курс недоопрацьований.

6. Етапи дистанційного навчання: створення дистанційного курсу, навчання на цьому курсі – прибрати щось одне – сенс губиться.

7. Створити дистанційний курс - це менше ніж пів справи, якщо на курсі немає жодного учня - він марний.

8. Основний захід дистанційного курсу — його інтерактивність, тобто. кількість і якість реакцій учня, якщо їх немає — курс недоопрацьований.

9. При дистанційному навчанні потрібно витратити набагато більше зусиль на навчання, тому що «довжина плеча важеля» від викладача до студента набагато збільшується, а «плече важеля навчання» у викладача залишається незмінним.

10. У дистанційного навчання набагато більше позитивного, ніж негативного.

11. Той, хто говорить про «шкоду» дистанційного навчання — сам не спробував, спробуйте багато питань - відпадуть самі собою.

12. Усі викладачі отримали свої знання без очного навчання — самостійно, очне навчання передбачає безпосередній контакт викладача та учня, при дистанційному навчанні такого контакту немає, дистанційне навчання можна віднести до самостійного навчання з інтерактивним помічником, яким і є дистанційний курс.

13. При дистанційному навчанні неможливо «ухилятися», ні викладачеві, ні учню, — всім все видно.

14. На дистанційному навчанні викладач – оцінює учнів, а учні – викладача.

15. Якщо учні добровільно хочуть записатися на ваш курс — попередній був правильним.

16. Якщо після закінчення курсу є незадоволені — це нормально, вони будуть завжди, але більшість учнів має висловити схвалення.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!