31.12.2022 18:07
18+
45
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 3. Думка та результат

1. На початку було "слово", іншими словами - "думка".

2. Думка - об’єкт безтілесний, тобто - "дух".

3. В техніці, документ - це "тілесне" втілення думки.

4. Щоб зрозуміти думку, її потрібно "побачити", хоча би "внутрішнім поглядом".

5. Думку «вдягнену» в "тілесну" оболонку - як правило, бачать всі.

6. Тільки документ, всі учасники технічного проекту – бачать однаково, що не можна сказати про висловлену думку.

7. Битви виграють - тільки при наявності плану (проекту), реалізують - тільки при наявності документів.

8. Менеджмент (управління) - це спосіб поставити людину в такі умови, щоб по іншому вона вчинити не могла, а тільки так, як потрібно менеджеру.

9. Менеджмент без документів - неможливий.

10. Працювати - дарма, дарма працювати, в сенсі - без результату.

11.Немає оплати - немає відповідальності, за результат.

12. Результат роботи інженера - документ (проект, бізнес-план і т.п.), створений об`єкт проекту - результат роботи колективу виконавців (у відповідності з документом).

13. Результат роботи інженера, можна використовувати багаторазово, без додаткових витрат, об`єкт проекту - завжди вимагає нового фінансування.

14. Проект (документ) - без реалізації, просто "папірець", так і проект (створення об`єкта) без документації - неможливий.

15. Триєдність (результат): "документ" (як робити?), "об`єкт" (що робити?), "виконавці" (хто робить?), щось одне прибрати і нічого не вийде.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!