04.01.2023 00:20
18+
68
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 7. Про життя

     

  1. Національна ідея – ідеалізований фантом детермінованої ментальності.
  2.  

  3. Незадоволеність життям – це результат власної неспроможності.
  4.  

  5. Спокій і ґрунтовність – риси чоловіка, дратівливість та істеричність – риси жінки, а фемінізм – це набуття жінкою чоловічих якостей, а не навпаки.
  6.  

  7. Скандал - це спосіб виплеснути "зайву" енергію, якщо у вас є "зайва" енергія - зробіть щось корисне.
  8.  

  9. Жінка в сім`ї – це тил чоловіка, а «кусати» себе за зад – боляче та незручно.
  10.  

  11. Бурчати і нудити - краще на самоті: і для суспільства приємно, і для себе корисно.
  12.  

  13. Звинувачувати у чомусь інших – ознака невпевненості у собі.
  14.  

  15. Не пишайся минулими заслугами, навіть невеликий успіх у теперішньому - важливіше за великі минулі досягнення.
  16.  

  17. Перш ніж пишатися результатом - подивися, чого досягли оточуючі, порівняння може бути не на вашу користь.
  18.  

  19. Якщо ви член команди – ваша присутність посилює команду та покращує психологічну атмосферу, а ваша відсутність – послаблює її та вносить дискомфорт. Подумайте: "Хто ви?".
  20.  

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!