04.01.2023 00:05
18+
58
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 6. Про результати

     

  1. Нарочита ввічливість - краще за відверту дурість.
  2.  

  3. Навчити нічому не можна - можна тільки навчитися.
  4.  

  5. Краще в меншому бути, ніж здаватися у великому.
  6.  

  7. Виконану роботу оцінюють за результатом, а не процесом.
  8.  

  9. Не відкладай на завтра – будь щасливий сьогодні.
  10.  

  11. Успіху досяг лише той, хто встиг це усвідомити.
  12.  

  13. Щоб прийти до фінішу першим – потрібно: або вибігти раніше, або бігти швидше.
  14.  

  15. Оскільки фініш у всіх один - не поспішайте, отримуйте задоволення від кожної миті життя.
  16.  

  17. Якщо цікавить кінцевий результат – обов`язково, потрібно заплатити, якщо результат не цікавить-можна не платити
  18.  

  19. Повністю виконана робота нічого не варта – навіщо платити, якщо вона вже виконана.
  20.  

  21. Будь-яка робота має бути оплачена, інакше, вдруге, безкоштовно її робити ніхто не буде.
  22.  

  23. Людина це суміш якостей: хороших і поганих, домінантна якість визначає оцінку людини в очах суспільства.
  24.  

  25. Життя може існувати тільки на межі між: добром і злом, хорошим і поганим.
  26.  

  27. Той, хто "судить" - повинен бути безумовним авторитетом в очах "підсудного".
  28.  

  29. Ну судіть про те, чого не знаєте, прославитеся "критиканом".
  30.  

  31. Багато хто вважає за можливе повчати: як лікувати, як вчити, як виховувати, одночасно будучи невихованим, недоученим і недолікованим.
  32.  

 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!