15.06.2024 16:43
18+
10
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 46. Алкоголь

1. Алкоголь - це отрута, але яка приємна на смак... 

2. Пити, або не пити - ось у чому питання, а з двох зол вибирають менше. 

3. Алкоголь, тютюн і жінки - це не вади, це спокуси, що поступово знімають свій одяг... 

4. У молодості потрібно якнайшвидше їх зняти, у зрілості - відчути, навіщо поспішати, у старості - тільки подивитися. 

5. Алкоголь напій, що веде в країну мрій, якщо мало – можна не дійти, якщо багато – можна не повернутися. 

6. Алкоголь – це дзеркало душі, часто криве. 

7. Алкоголь робить чоловіка наполегливим, а жінку зговірливою... за зустріч. 

8. Алкоголь знімає гальма, а так не хочеться уславитися гальмованим. 

9. Істина - на дні келиха, неправда, там якась неголена, істота, що підморгує. 

10. Легке вино – окриляє, ароматний коньяк – п`янить, горілка – вирішує всі проблеми… за універсальність. 

11. Алкоголь – ключик, що відкриває всі замки, головне, щоб за розміром підійшов. 

12. Широкий асортимент алкогольних напоїв говорить про широту душі. 

13. Алкоголь – як життя: лікує та калічить – одночасно. 

14. Алкоголь - ключик, що відкриває двері в країну чудес... та привидів... 

15. Ще трохи, ще трохи ... і стане дуже добре ... іноді назавжди ... 

16. Якщо чарка горілки ввечері - була на зло, вранці - вона на благо. 

17. Горілка – це не гомеопатичний засіб, у малих дозах не допомагає. 

18. Якщо істина – у вині, то брехня – у порожній склянці. 

19. П`яному - море по коліно, тверезому - по ніздрі. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!