13.11.2024 10:12
18+
8
    
  - | -  
 © Казіміров Ігор

Афоризми 53. Раціональність та помста

 
  1. Справжня помста - це дії з метою знищення, або погіршення стану супротивника - з вигодою для себе.
  2. Дурна та підла помста - теж саме, але зі шкодою для себе.
  3. Дурна та підла помста - не одне і теж, але дуже схожі.
  4. Раціональність - це дії направлені на отримання вигоди для себе, незважаючи на противну сторону.
  5. Раціональність – дії направлені на себе, помста – на супротивника.
  6. Раціональність за біблейськими заповідями - істина.
  7. Раціональність з порушенням біблейських заповідей (для втіхи) – примарна.
  8. Замість помсти – пробач, Бог – покарає.
  9. Помста - це завжди витрати енергії та часу, а чи гідний того супротивник?
  10. Помста - це завжди витрати енергії та часу, якщо мститися, то по - справжньому.
  11. Підла та дурна помста - завжди б`є бумерангом.
  12. Справжня помста - дає результат, підла – примару.
  13. Енергію дурної та підлої помсти - в раціональність.
  14. Витрачати сили та час на дурну та підлу помсту - це нелогічно, а жити коли?
  15. На дурну та підлу помсту - здатні тільки дріб`язкові люди, справжнім – ніколи.
  16. У справжніх людей - помста справжня, у підлих та дурних – підла та дурна.
  17. Вчинити дурну та підлу помсту, а потім просити допомоги у цієї людини - верх дурості, цинізму, хамства та нерозсудливості.
  18. "Не виносити - "сміття" з "дому", це коли ти в цьому домі живеш, а коли тебе "вигнали" - ці заборони скасовані. Кажи правду - не треба видумувати.
  19. Якщо з тобою вчинили - несправедливо, ти нічого, нікому не винен, але мститися не слід, слід чинити раціонально.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!