Конкурс поезії «Валентинки – 2012»
з рубрики / циклу «Конкурси 2012»
Мета конкурсу: додати на наш літературний портал вдосталь привітань до дня святого Валентина. Усі ці вітання можна буде переглядати в окремому розділі «Валентинки – 2012». Найкращі – будуть відзначені.
А тепер оголосимо умови, яких треба в міру можливості дотримуватись. До участі приймаються твори, які відповідають наступним вимогам:
– публікації мають бути римованими, поетичними творами;
– написані українською мовою;
– об’єм віршів від 12 рядочків;
– розглядаються лише унікальні вірші (Тобто вони не мають більш ніде зустрічатися в Інтернеті, копіювання на інших джерелах можливе лиш після 14 лютого 2012 р. Якщо вірш скопіювали десь не по вашій вині, не турбуйтесь, ми це враховуємо.);
– твори мають належати авторам, які їх опублікували;
– усі додані поезії мають містити тематичні зображення (велике та мале фото чи малюнок);
– по своїй суті публікації мають бути вітаннями до дня закоханих – бути поетичними валентинками;
– при оформленні твору до конкурсу, обов’язково ставимо галочку біля пункту «Валентинки - 2012», що автоматично направить публікацію в відповідний розділ сайту «Валентинки – 2012».
– кожен автор може подати будь-яку кількість поезій.
Конкурс триватиме від сьогодні до 14 лютого 2012 р. Найкращих, як завжди, ми порадуємо призами. Цього разу переможців буде лиш два: чоловік та жінка. Кожен отримає поповнення мобільного телефону (найбільш популярних операторів України) на суми по 50 грн та звання переможця в конкурсі «Валентинки – 2012». Оголошення результатів відбудеться впродовж післявалентинкового тижня. Вибір переможців буде проводити адміністрація сайту на основі оцінок, коментарів та власного смаку.
Бажаємо перемог та чекаємо гарні доробки, щоб кожен читач даного літературного сайту отримав те, за чим прийшов – гарний вірш для привітання коханої чи коханого з нагоди свята.
P. S. Усі гості та читачі, які схочуть скопіювати твори, повинні шанувати авторів, тому обов’язково ставимо авторство та джерело звідки твір узятий.