___________
КАПУСНЯК (рецепт)
Потрібно:
400 г свинячих реберець
3 л води для бульйону
500 г картоплі
2 цибулини
2 моркви
400 г квашеної капусти
50 мл олії
2 ст. ложки томатної пасти
чорний мелений перець, лавровий лист, сіль
Свинячі реберця ретельно вимиємо, покладемо в каструлю, заллємо холодною водою, поставимо на вогонь. Не пропускаючи момент закипання, знімемо пінку.
Покладемо в бульйон очищену цибулину і варимо на маленькому вогні близько 1:00.
Картопля очистимо, помиємо, але не ріжемо. Цілі картоплини покладемо в бульйон, продовжуємо варити ще протягом 20 хвилин, до готовності картоплі.
Виймемо картоплю з каструлі.
Квашену капусту злегка відіжмемо, покладемо їх у каструлю, додамо лавровий лист і варимо на маленькому вогні 30хв.
Тим часом наріжемо кубиками ріпчасту цибулю , моркву натремо на тертці. Викладемо овочі на розігріту з рослинною олією сковороду, засмажимо до золотистого кольору. Додамо томатну пасту, ввіллємо трохи води. Все перемішаємо, солимо за смаком, потримаємо на дуже маленькому вогні, поки вода трохи не випарується.
Варену картоплю розімнемо, змішаємо з засмажкою.
З каструлі з бульйоном виймемо варену цибулю.
Зажарку викладемо в каструлю, додамо сіль і перець за смаком, подрібнену зелень кропу. Доведемо капусняк до кипіння і знімемо з вогню.
Подамо хвилин через 30, щоб капусняк як слід настоявся.
Тетяна Чорновіл цікавиться Задонатити Добровільну фінансову допомогу на розвиток проекту у вигляді довільної суми коштів, яка Вас не обтяжує, можна швидко надіслати за вказаним під кнопкою "Задонатити" посиланням
Рекомендуємо також:
Пошук по сайту