08.02.2014 01:54
для всіх
1427
    
  8 | 8  
 © Суворий

Авторський конкурс «Вірш до Дня закоханих»

Авторський конкурс «Вірш до Дня закоханих»

Літературне інтернет-видання «Проба Пера» пропонує учасникам проекту та всім бажаючим поетичний експрес-конкурс (короткочасний) присвячений Дню закоханих. Даний конкурс є першим авторським конкурсом, що проводитиметься за ініціативи одного з наших авторів Бойчука Романа.

Напередодні дня святого Валентина, що відзначається щороку 14 лютого, пропонуємо створити поетичний подарунок, який би задовільняв наступні вимоги:


-  твір повинен відповідати назві конкурсу «Вірш до Дня закоханих»

-   мова українська

-  поезії, подані на конкурс, мають бути опубліковані вперше та не переопубліковуватись автором на інших сайтах до завершення конкурсу

-  конкурсні твори мають відповідати всім загальним правилам публікування на сайті «Пробі Пера»


УВАГА! Автор особисто публікує поезію, зареєструвавшись на сайті.  Для того, щоб подати твір на конкурс, необхідно в формі Редагування публікації в блоці "Конкурси" встановити галочку "Вірш до Дня закоханих".


Конкурс триватиме від 8 до 13 лютого 2014 р. Результати будуть оголошені 14 лютого в День закоханих.

За згодою з ініціатором конкурсу переможців буде два. Першого визначить безпосередньо Роман Бойчук і в якості призу переможець отримає його збірку поезій про кохання "Шал у стані ейфорії" з автографом автора.

Шал у стані ейфорії

Шал у стані ейфорії

Редакція проекту визначить другий найкращий твір до Дня закоханих і автор від нас отримає збірку «Японська класична поезiя» на українській мові в перекладі Івана Бондаренка.

Японська класична поезiя

Японська класична поезiя

Запрошуємо взяти участь та бажаємо швидких і вдалих поетичних експромтів про кохання.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.02.2014 01:04  © ... Закріплений коментар

Ще одним переможцем конкурсу від Редакції став вірш "У день святого Валентина" Тетяни Белімової. Поезія тематична, чудова зімпровізована та відповідно озвучена. Вітаємо і найближчим часом обіцяємо подарувати збірку «Японська класична поезiя» на українській мові в перекладі Івана Бондаренка.

Нажаль конкурс був занадто короткотривалим і конкуренції за перші місця фактично не було. Всім авторам дякуємо за участь та радимо слідкувати за віршами-конкурсантами в відповідному розділі. Деякі з них задають зі старту високу планку, на яку варто зважати.

Ще раз дякуємо Бойчуку Роману за здорову ініціативу...

 14.02.2014 12:26  Бойчук Роман Закріплений коментар

Що ж, настав час назвати першого переможця конкурсу "ВІРШ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ".
 
Отже, мій вибір - вірш ГАННИ КОНАЗЮК "ЛЮБЛЮ ТЕБЕ, КОХАЮ"!
Вітаємо переможця!
 
Хочеться відзначити у вірші: 1) оригінальність - сам задум акровірша; 2) яскравість образів, які тільки підкресли задану тему конкурсу; 3) чуттєвість; 4) використання рідкісних слів; 5) ритмічність та форму твору і 6) - це звісно ж епіграф! БРАВО!!!
 
Всім так само щиро дякую за участь у конкурсі. У кожному вірші відчувається тепло і вбачається світло того щирого почуття КОХАННЯ! Зі святом усіх ВАС і кожного з Днем усіх закоханих! Кохання ВАМ і натхнення!!!

 14.02.2014 12:31  Бойчук Роман 

Переможця ж попрошу надіслати мені на мою електронну адресу debrian@bigmir.net свої дані: домашню адресу, на яку я зможу надіслати свою збірочку. Ще раз мої ВІТАНННЯ!!!

 14.02.2014 12:07  © ... 

Флеш-конкурс до Дня закоханих завершився. Хто не встиг вибачайте! Зараз Роман Бойчук, як і обіцяв, оголосить першого переможця...

 08.02.2014 16:03  Світлана Рачинська => © 

класно

 08.02.2014 15:59  Марієчка Коваль 

о, такі різні обкладинки, який контраст) не пам ятаю нічого з японської класики, що в ній, що вона, цікаво глянути. дякую)