14.02.2013 01:04
для всіх
670
    
  3 | 3  
 © Тетяна Белімова

Журнал "Країна" оголошує конкурс "Новела по-українськи"

НАПИШИ "НОВЕЛУ ПО-УКРАЇНСЬКИ"

Журнал "Країна" оголошує конкурс "Новела по-українськи".


Винагорода - публікація новели в журналі "Країна" й тисяча гривень. Твори фіналістів представлять на сайті Gazeta.ua.


Обсяг - до 10 тисяч знаків, матеріал - не опублікований ніде раніше.


Тема - вільна, фінал - несподіваний.


Мова - українська


Художня деталь - у тексті має бути згадка про "Газету по-українськи".


Хочемо виправити історичну несправедливість - дія роману "Записки українського самашедшого" Ліни Костенко відбувається до появи "Газети по-українськи". Віримо, герой роману неодмінно цитував би й наші заголовки.


Твори з контактами та біографією автора надсилайте до 17 березня 2013 року включно на адресу konkurs.novel@ukr.net або на поштову скриньку: "Газета по-українськи", а/с 67, Київ-53, 04053 з позначкою "Новела по-українськи".


Журі - представники редакції журналу "Країна". Роботи оцінюватимуть анонімно.


Учасниками конкурсу не можуть бути працівники журналу "Країна", "Газети по-українськи" та Gazeta.ua.


Результати конкурсу оголосять до кінця квітня.

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 15.02.2013 14:19  © ... => Каранда Галина 

во-во!))))))))))))

 14.02.2013 14:20  Бойчук Оля 

Я лайкнула цю інформацію на ФБ, зацікавилась, загорілась. Але в голові чомусь повний каламбур))Ще є трохи конкурсного часу, може надумається щось путнє)