Вітання для народної поетеси Тетяни Чорновіл
з нагоди її 18-річчя)))
Такий сьогодні день чудовий!
А він для нас уже не новий!
Нині народилась поетка!
Янголоподібна гризетка!
Частування завжди готує!
Охорону вдало гуртує!
Рано завжди встане, завчасно!
Нам опише світанок власний!
Обрій без хмаринки і сонце
Владно заглядає в віконце!
І нехай сто років так буде:
Люблять вік слова її люди!
Київ, 1 червня 2014 року