12.05.2024 21:49
для всіх
169
    
  5 | 5  
 © Каранда Галина

Пам`яті поетеси Тетяни Чорновіл

Пам`яті поетеси Тетяни Чорновіл
Тетяна Чорновіл

з рубрики / циклу «2024»

Знов розквітли у веснах каштани,
Біло сяють свічки з висоти.
Як мене на цім світі не стане,
Так же будуть каштани цвісти.
Тетяна Чорновіл, «Рідний світ»

Вічність, бува, озивається,

Віршем у серці пророчим,

Серце тріпоче, пручається…

Вічність погляне в очі,

І надиктує незвідане,

Хочеш ти, чи не хочеш.

Люди питають, дивуються:

Як поетеса все знала?

Що їй вбачалося? Чулося?

Серцем хіба відчувала?


Схлипують зорі зажурено,

Місяць скорботно притих…

Доля, стомившись, натруджена,

Пише останній триптих.

Спи, поетесо. У Вічності

Для поетів свої світи…

Там квіти у травах росяних

Самі до рядочків просяться,

Там майже як тут… Лиш зла нема,

Й ніколи ніщо не болить.


Світлій пам’яті поетеси Тетяни Чорновіл присвячується…



Лубни, 12.05.2024

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
 04.07.2024 14:18  Богдан Дєдок => © 

Зайшов вперше за два роки - і на тобі, новина... Прекрасно пригадую: вона вірші не писала, вона ними думала, спілкувалась, і жила ними. Світла пам`ять.

 14.05.2024 22:27  Сашко Новік => Тетяна Чорновіл 

Світла пам`ять

 14.05.2024 09:32  Крайнюк Надія Олекса... => © 

Дуже боляче сприйняла звістку про смерть пані Тетяни. Вона була, без перебільшення, талановитою письменницею та чудовою людиною. Світла пам`ять їй і вічний спокій. Царство небесне. Дуже шкодА,

***Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким. покійної.

 13.05.2024 10:37  Тетяна Чорновіл => © 

Уклінно дякуємо всією родиною за вашу підтримку у такий скрутний час... Вірш щемкий, але для нас він є підтримкою у жалобі. Мама на небесах все бачить і чує, і такий вияв спічуття для неї найважливіший, римовані слова болю і співчуття...