02.12.2010 22:07
-
1397
    
  1 | 1  
 © Журналіст

Інтернет-журнал Молоді

Інтернет-журнал Молоді

В українському Інтернеті є досить багато різних цікавинок, які заслуговують уваги користувача. Для кожного, під його смак, знайдеться цікаве та саме головне, потрібне. Для роботи під кожну професію є тисячі сайтів, так само і для розваг, під кожне захоплення, теж знайдеться не одна тисяча веб-сторіночок. Так, український Інтернет розвивається, що дуже радує. Але мова сьогодні піде лише про один сайт, це молодий, але стрімко прямуючий до великої популярності портал – МОЛОДІ. Що це за сайт?  


Проект МОЛОДІ, є Інтернет-журналом для молоді. Дане видання піднімає усі питання, які цікавлять молоду людину, а це не лише майбутнє, але й розваги, адже як без них? Коли людина гарно відпочила, вона гарно й працює, навчається, добивається свого. Тому на сайті МОЛОДІ можна відшукати не лише поради, новини України та світу, інформацію про освіту, але й дізнатись нове про кіно та музику, про людські відносини та стосунки, просто посміятися над кумедною публікацією однолітка чи переглянути смішне відео. Так, Інтернет-видання МОЛОДІ вам обов’язково сподобається, адже воно зроблено для вас – молодих та перспективних хлопців та дівчат. А тепер, усіх читачів запрошуємо завітати на цей симпатичний, сучасний молодіжний портал


Літпортал «Проба Пера» щиро зичить успіхів адміністрації та авторам сайту МОЛОДІ і бажає їм творчого натхнення та популярності. 

Візьміть участь в обговоренні

+++ +++
  • Зберегти, як скаргу
Не знайдено або поки відсутні!